Groothandel in lampen

Groothandel in lampenINlicht is een groothandel in lampen waar je terecht kunt voor verlichting op maat. Dit bedrijf heeft zich volledig toegelegd op verlichting en zijn dan ook echt expert op dit gebied. Met verlichting van INlicht kun je alle kanten op en allerlei verschillende sferen creëren. Het is maar net wat je zelf in gedachten hebt.

Groothandel in lampen voor ieder soort project

Ik was onlangs op zoek naar een groothandel in lampen omdat ik een nieuw kantoorpand heb gekocht. Ik wilde dit graag mooi inrichten en hierbij ook letten op de duurzaamheid zodat de lampen een lange levensduur hebben. Daarom begon ik met het zoeken naar mooie verlichting. Niet alleen om sfeer mee te creëren maar ook voor de productiviteit en het welzijn van de medewerkers. Al snel kwam ik terecht op de website van INlicht. Ik zag direct dat zij veel ervaring hebben met grotere projecten en met name LED verlichting sprak mij erg aan. Overigens is deze groothandel in lampen gespecialiseerd in alle soorten verlichting van verschillende merken.

Groothandel in lampenEen persoonlijk en op maat gemaakt lichtplan

Al snel heb ik contact opgenomen met INlicht en direct een afspraak gemaakt. Op basis van jouw wensen en eisen maken ze dan een op maat gemaakt lichtplan. Wat ook heel fijn is, is dat dit bedrijf zich continu bezig houdt met duurzaamheid. Zij kijken dus echt naar de mogelijkheden die jouw kantoor biedt betreffende energiebesparing. Op basis hiervan hebben ze verschillende opties en kunnen ze zuinige verlichting leveren én monteren. Verder houden ze natuurlijk rekening met lichtinval, lampen en kleuren. Allemaal zaken waar ik zelf echt niet bij stil had gestaan en waar ik natuurlijk ook niet veel verstand van heb. Het resultaat was in ieder geval erg goed en helder: een duidelijk plan met advies op maat. Ik kan iedereen aanraden om eens contact met ze op te nemen!