Een professionele slotenmaker in Dordrecht

slotenmaker in Dordrecht

KeyExpert is een professionele slotenmaker in Dordrecht. Al meer dan 55 jaar hebben zij op dit vakgebied ervaring. Niet alleen bedrijven kunnen dit bedrijf inschakelen, maar ook particulieren. De afgelopen jaren zijn zij een allround bedrijf geworden, als het gaat op het gebied van veiligheid. Hoewel je het steeds vaker om je heen hoort dat er wordt ingebroken, stonden wij er niet bij stil, dat dit ook bij ons kon gebeuren. Tot op die ene dag,..

Ze zeggen wel eens, als het kalf verdronken is dempt men de put. Inderdaad, ook wij waren te laat met het beveiligen van onze woning. slotenmaker in Dordrecht

Dankzij de slotenmaker in Dordrecht, inbraak nihil

Helaas waren wij ook het slachtoffer geworden van een inbraak in onze woning. Het idee dat er vreemden in huis zijn geweest is nog wel het ergste. Natuurlijk ook de diefstal van de spullen, maar dat is materieel en eventueel vervangbaar. Heel vaak hebben wij het erover gehad om ons huis beter te beveiligen, maar het was er nooit van gekomen.

Nu was het te laat, maar wel een reden geweest om meteen de slotenmaker in Dordrecht te bellen. Deze heeft de sloten allemaal vervangen en meerdere  alarmsystemen in en rondom ons huis geplaatst. Een bijzonder veilig gevoel.