Onszelf verwend met een inbouw zwembad

Nu is het niet zo dat we thuis alleen maar luxe goederen hebben, maar we wilde al een langere tijd een inbouw zwembad in de achtertuin. Dit konden we nog niet realiseren omdat de kosten vrij hoog waren bij veel bedrijven. Nu hadden we al avonden gezocht naar een goed bedrijf maar steeds kwamen we bij de verkeerde uit. Gelukkig hadden we al snel daarna de site van BodyFit.nl gevonden voor het ideale inbouw zwembad.

monoblock1

Alle ideeën waren mogelijk

Nu hadden we geen idee wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is qua het inbouwen van zwembaden, dus contacteerde we BodyFit.nl. Aan de telefoon kregen we heel erg veel opties en designs te horen, die we later ook bij het bedrijf zelf konden bekijken. Alles was mogelijk en veel dingen die we nog niet wisten kregen we bij BodyFit te zien. Uiteindelijk een zwembad uitgekozen en een afspraak gemaakt, voor dit allemaal hebben we de prijs te horen gekregen en als we dit al hadden geweten hadden we niet zoveel hoeven sparen!

zwembad3

Zwemmen maar

Na een tijd van graven, inbouwen, meten etc lag daar eindelijk ons eigen ingebouwde zwembad. Gelijk werd er gebruik van gemaakt en niet zonder tevredenheid. Een mooie overkapping en uitzicht op de rest van de tuin, mooi afgewerkt en mooi helderblauw water. Mijn gezin en ik zijn heel erg blij met de dienst die BodyFit heeft kunnen bieden en raad iedereen dan ook zeker aan om ook zijn zwembad te laten inbouwen door dit bedrijf, dit is zeker geen slecht idee!