Gordijnen op maat van Cirluna.nl

cirluna-logo

Cirluna.nl is de webshop als het gaat om op maat gemaakte gordijnen. Denk hierbij aan plissegordijnen, duo gordijnen, rolgordijnen en houten jaloezieën. Cirluna is nu ruim 4 jaar actief als internet retailer op het gebied van gordijnen. In deze jaren heeft Cirluna een goede naam opgebouwd. Dit is op te merken uit de goede beoordelingen die deze webshop krijgt, 75 klanten gaven Cirluna gemiddeld een 9,6. Dit gegeven in combinatie met de kennis achter deze webshop maakt Cirluna tot één van de betere webshops in de raamdecoratie markt.

Plissegordijnen op maat

De plissegordijnen op maat van zijn één van de bekendste Cirluna producten. De plissegordijnen kenmerken zich door de veelzijdigheid. Deze gordijnen passen vrijwel in elk interieur en nemen een breed scala aan voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de isolerende en energiebesparende werking van de plissé stof. Plissegordijnen op maat zijn bij Cirluna in vrijwel elke kleur- en maatstelling te bestellen.

Duo rolgordijnen op maat

Ook duo rolgordijnen worden door Cirluna.nl op maat geleverd. De duo rolgordijn kenmerkt zich door een flexibel rolgordijn te zijn. Dit rolgordijn bestaat uit twee banen stof die afzonderlijk van elkaar bewegen. Dit geeft jou de vrijheid om een combinatie tussen lichtinval en privacy te kiezen.

Gordijnen op maat bestellen

Het bestellen van een gordijn op maat kan eenvoudig via Cirluna.nl. Aan te raden is om van te voren een kleurstaaltje te bestellen. Met zo’n staaltje kan je een bij jouw interieur passende kleur kiezen. Wanneer je extra advies nodig hebt kan je eventueel contact opnemen met Cirluna voor extra advies. Ook is het via de website mogelijk om een gordijn samen te stellen middels de product configurator. Met behulp van deze tool stel jij jouw gordijn volledig naar wens samen.