Wil je vloertegels kopen, kijk dan bij K&J Dieleman

Ben je opzoek naar een mooie ondergrond in je woning, maar wil je het liefst vloertegels kopen, dan ben je bij K&J Dieleman aan het juiste adres. Je ziet steeds vaker dat meerdere huishouden terug gaan naar de klassieke tegelvloer, voor dit moet je natuurlijk wel eerst vloertegels kopen.
showroom2

Showroom met de beste merken

Dan denk je misschien een tegel is een tegel, maar dan heb je het mis. Ook in deze branche heb je verschillende soorten merken, met allemaal hun eigen kwaliteit. Met onder andere de merken Mosa, Grespana en Sphinx is de showroom van K&J Dieleman van hoge kwaliteit. Ook is dit bedrijf een zeer gewild aannemer, zij bedenken bij jouw wensen de mogelijkheden. Voor deze wensen moet je eerst beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is, dit bieden ze aan door allerlei verschillende proefopstellingen neer te zetten in hun showroom. Je bent van harte welkom om er een kijkje te nemen, en wie weet heb je na het bezoek je beslissing al genomen.

 

Bertrouwbare en goede service

Niet alleen de producten die het bedrijf aanbied zijn van hoge kwaliteit en krijgen de vele aandacht, binnen het bedrijf is het ook heel erg belangrijk dat de service en de klantvriendelijkheid goed verzorgd zijn. De klant goed opvangen staat bij hun dan ook hoog in het vaandel. Ik spreek uit ervaring dat de medewerkers je de juiste aandacht schenken en het beste met je voor hebben. Het is zeker het bezoeken waard en laat je gerust rondleiden door één van de medewerkers.

KJLogo