Binnenzonwering Zeeuws Vlaanderen: sfeervol functioneel

Zoals jullie weten ben ik dol op het inrichten van huizen. Ik hou van het gebruik van verschillende materialen en kleuren. Voor de raambekleding gingen we voor binnenzonwering. Want hoeveel ik ook van zon en licht hou, soms wil ik wel wat meer privacy of gewoon tv kunnen kijken zonder hinderlijke lichtval op mijn scherm. We zochten binnenzonwering Zeeuws Vlaanderen en kwamen terecht bij Croes Home Projects in Zeeland.

Wat veel keuze! Heel veel verschillende mogelijkheden, materialen en kleuren. Ze hebben geen showroom maar wel zeer deskundig advies en door het ontbreken van een showroom ook concurrerende prijzen.

Soorten raambekleding

Bij Croes Home Projects hebben ze een brede range aan mogelijkheden. Rolgordijnen kunnen bijvoorbeeld transparant, verduisterend, van screendoek of met woodlook. Ze hebben plissé- of duette gordijnen (met enkele of dubbele vouw), houten en horizontale jaloezieën, verticale lamellen, duorolgordijnen, shades, facettes en shutters (dit zijn binnenluiken van hout met verstelbare horizontale lamellen waarmee de lichtinval kan worden gedoseerd).  Gelukkig ook goed advies bij het beslissen want ik zag door de bomen het bos niet meer.

Ze hebben alles netjes ingemeten, gemonteerd en afgewerkt. Echt maatwerk en vakmanschap. Het resultaat is erg sfeervol en helemaal in lijn met de rest van mijn interieur. De zonwering filtert het licht en beschermt tegelijkertijd ook mijn meubels en het geeft warmte.

Ben je nog op zoek naar binnenzonwering Zeeuws Vlaanderen? Neem dan ook even contact op met Croes Home Projects. Naast binnenzonwering hebben ze ook buitenzonwering zoals markiezen, screens en uitvalschermen en diverse horsystemen.