Paul Dekkers is gewoon echt een aanrader

Voor ons kinderdagverblijf hebben wij Paul Dekkers laten komen om wat meer sfeer aan het dagverblijf te geven door een aantal mooie muurschilderingen waar wij nu dagelijks van genieten. Er mocht wel eens een frisse wind doorheen omdat alles best nog ouderwets er uit zag. Maar er mocht wel wat meer kleur komen en wat meer per ruimte een eigen identiteit hebben. Zoals de slaapruimte, de speelruimte, en de verschoonruimte. Deze ruimtes zijn dan ook door Paul Dekkers zo mooi onderhanden genomen dat alles nu erg mooi in elkaar overloopt. En de kinderen wisten niet waar zij moesten kijken toen die maandag zij nietsvermoedend binnen kwamen. Ook de ouders wilde al snel weten die deze muurschilderingen had gemaakt. En zo stonden wij uitgebreid al reclame te maken voor Paul Dekkers, maar ja, zeg nu zelf, zodra je een kijkje neemt op deze site dan zal je al snel zelf zien waarom wij zo erg tevreden zijn met ons opgeknapte kinderdagverblijf. Het is er echt gezellig geworden en dat is natuurlijk super leuk voor de kinderen maar ook voor ons om in te mogen werken.

1-Voorplaat-kids-Finding-Nemo-264x180 Sprookjesboom-overzicht-264x180 thumb_toscaanse_tuinwand-264x180Paul Dekkers heeft een echte speelkamer gemaakt

Ik ben op het idee gekomen om mijn positieve reactie over Paul Dekkers achter te laten omdat ik een zeer tevreden klant ben. Voor onze tweeling die nu de hele zolder tot hun beschikking hebben om te spelen is echt een erg mooie kamer geworden. Omdat zij van “Cars” houden hebben wij aan Paul Dekkers of hij de figuren van deze tekenfilm willen laten terug komen op de muren en gelukkig was dit geen enkel probleem. En zo hebben wij een afspraak gemaakt en de jongens wiste van niets omdat zij dat weekend aan het logeren waren bij opa en oma. Toen de kamer klaar was wisten mijn man en ik niet wat wij zagen het was zo ongelofelijk mooi geworden dat ik er maar niet over uitgesproken raakte. En dus konden mijn man en ik natuurlijk nier wachten tot onze jongens thuis kwamen. Maar eerst moest al het speelgoed naar boven en moest kamer nog helemaal worden ingericht hiermee. Met een groot kleed, computers en al het andere speelgoed kan ik mij niet voorstellen dat zij niet goed kunnen spelen. En inderdaad toen de jongens thuis kwamen en zij boven kwamen en helemaal overdonderd waren, zijn zij direct gaan spelen.